Ligplaatsen - Watersportvereniging De Amer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ligplaatsen

Voorzieningen JHB

Overzichtplan

De ligplaatsen van de leden WV de Amer zijn gelegen in het noord-oostelijke waterbassin van de jachthaven. Onze steigers zijn een onderdeel van Jachthaven Biesbosch met totaal 1400 ligplaatsen. Het is een zeer ruime haven met moderne steigers en boxen tot 20 meter. U vindt in de directe omgeving alle faciliteiten die de hedendaagse watersporter en recreant aanspreken. Van restaurants tot rondvaarten, watersportwinkels en beachclub met zwemstrand. In de haven kunt u aan de meldsteiger diesel en benzine tanken.


Jachthaven Biesbosch is eigendom van de Britse Yachthavens Group. In deze jachthaven is Wv de Amer een van de watersportverenigingen. Zie op het kaartje bij het rode bassin.


Ligplaatsen
De ligplaatsen variƫren van 7 meter tot 20 meter. Ieder box heeft een vingerpier aan de zijkant zodat u gemakkelijk kunt opstappen. De boxen zijn ruim van afmeting en u kunt gemakkelijk in en uitvaren. De toegangspoort sluit de steigers af. Ligplaatshouders kunnen met een JHB-tag deze poort openen en op de steigers komen. De meeste boxen zijn voorzien van een 220V aansluiting. Het stroomverbruik wordt uiteraard gemeten en is voor eigen rekening.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu