Voorzieningen - Watersportvereniging De Amer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voorzieningen

Voorzieningen JHB

In en om de haven
In onze haven zijn er faciliteiten zoals Wifi (gratis), water en elektriciteit op de steigers, sanitaire voorzieningen. Op de wal is een ruime met een hek afgesloten parkeergelegenheid voorbij ons voormalige clubhuis. Om uw goederen naar de boot te brengen staan er een aantal bagagewagens. De steigers en de
sanitaire voorzieningen zijn alleen toegankelijk met de JHB-tag, deze wordt door JHB uitgegeven. Het havenkantoor met het rode dak van Jachthaven Biesbosch BV bevindt zich midden in de haven. Met het trekpontje kunt u de vaargeul oversteken.

Sleutels - JHB-tag

Als ligplaatshouder heeft u de beschikking over een nieuwe sleutel van het toegangshek. De sepkey is inmiddels vervangen door een JHB-tag. Deze tag is verkrijgbaar bij het havenkantoor van JHB tegen betaling van € 35,- per stuk. Daarmee kunt u het toiletgebouw binnen en opent u de poort naar de steigers.


Watersport
In de directe omgeving zijn een aantal bedrijven waar allerlei watersportbenodigdheden te koop zijn, dit zijn Met Verve, Cromsteven 2, Global Nautic Yachtservice Cromsteven 2 en Van Dulst Marinaweg 41

Zowel in de directe omgeving van de nieuwe- als van de iets verder gelegen oude haven zijn service stations voor reparaties aan (buitenboord) motoren.

In Made is ook de goed uitgeruste watersportzaak: Van der Werf, Brieltjenspolder 24 waaraan een zeilmaker is verbonden. Dichtbij onze verenigingshaven is ook de zeilmakerij aan de Cromsteven: Het Zeilenhuis.

Botenlift
Moet het onderwaterschip worden geïnspecteerd dan is in de directe nabijheid van onze haven Snoek Jachtenservice met een botenlift tot 35 ton. Hier kan men ook terecht voor winterstalling zowel binnen als buiten. Voor werk aan en met masten is hier een aparte kraan aanwezig. Hier kunnen allerlei soorten reparaties worden uitgevoerd zoals houtwerk, elektronica/elektro en staal- en schilderwerk.

Aan- en verkoop schepen
Rondom de haven van Drimmelen enkele jachtmakelaars of bemiddelingsbureaus aanwezig.

Brandstof en vuilwater lozen
In het midden van de haven is een pomp van Texaco alwaar zowel benzine als dieselolie is te verkrijgen. 5% korting voor ligplaatshouders van de JHB. Hier kunt U ook Uw vuilwatertank kosteloos leegpompen.

Op de website van JHB is uitgebreide informatie over de Jachthaven Biesbosch te vinden.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu